Artenet is een modern en veelzijdig interactief multimedia & web designstudio!

Wie is Artenet

Kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats

Artenet is een modern en veelzijdig interactief multimedia & web designstudio. Onze sterkste punten zijn kwaliteit, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid. Ook voor het hosten van websites is Artenet de juiste partnet voor U.

Hoe is Artenet ontstaan en onze diensten

  • Website designstudio met ongelimiteerde mogelijkheden.
  • Specialist in zoekmachine optimalisatie.
  • Multimedia interactief design & animatie bureau.
  • Ontwerpstudio voor alle promotie doeleinden.
  • Betrouwbare hosting provider.
  • kwaliteit klantvriendelijkheid Veelzijdig en betaalbaar.

Na afgestudeerd te zijn aan de universiteit voor kunst en cultuur en een aantal jaren als abstracte kunstenaar werkzaam te zijn geweest heb ik mijn twee grootste passies samengevoegd. Namelijk kunst en mijn interesse voor computers. Hieruit is de naam Artenet voortgekomen. Art (kunst) voor op het Enet (internet). Zo is het bedrijf in het jaar 2005 haar activiteiten als design-studio gestart.

Artenet ontwikkelt websites in HTML, PHP, CSS, CMS, Flash, etc. plus de daarbij behorende promotiematerialen. Niet alleen ontwikkelen wij websites, ook het restylen, updaten en moderniseren van uw bestaande website behoord tot de mogelijkheden.

Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie....

Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie zoals bijvoorbeeld google en bing om uw website meer bezoekers te bezorgen. Ook het opzetten en/of beheren van adwords-campagnes om zo meer relevante bezoekers voor u doelgroep te genereren behoort tot onze specialiteiten. Tevens ontwerpen we logo’s,visitekaartjes, briefpapier, flyers, auto belettering, brochures en allerlei ander reclame materiaal. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Verder is Artnet ook nog een betrouwbare hosting provider en beheren wij veel websites van onze eigen klanten. Kortom Artenet biedt alles wat u nodig heeft om uw bedrijf een flinke boost te geven op de digitale snelweg wat gegarandeerd zal leiden tot meer klanten en een hogere omzet.