Gedurende het gehele traject wordt u op de hoogte gehouden en kunt u nog aanpassingen doorvoeren

Wat kunnen wij voor u betekenen

Of u nu opzoek bent naar een totaal nieuwe website, re-design van uw bestaande website of alleen hoger in de resultaten van de zoekmachines wilt verschijnen. Artenet begeleidt en ondersteund u hierbij graag.

Uniek design en grafische vormgeving

  • meer bezoekers op uw website.
  • gebruikers vriendelijke websites.
  • zoekmachine vriendelijke websites..
  • afgestemd op uw doelgroep en wensen.
  • unier desgin en grafische vormgeving.
  • wordt beter & vaker gevonden op internet.
  • opzetten en beheren van reclamecampagnes.

Op het internet kunt u kant en klare ontwerpen kopen. Ook wij hebben die voor u. Wilt u echter een site die exclusief is en vertrouwen uitstraalt vraagt dan een offerte aan voor een op maat gemaakte website voor uw bedrijf. Voor vragen over het ontwerpen van uw site en andere zaken kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier Al uw vragen worden door ons team binnen 24 uur beantwoord. Kortom wij kunnen voor u een website ontwerpen die naadloos aansluit op uw huisstijl en de uitstraling van uw bedrijf. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer bezoekers betekend automatisch meer omzet!

Een goede website dient tegenwoordig aan veel verschillende criteria te voldoen. Zowel voor de gebruiker als voor de zoekmachines. Artenet is gespecialiseerd om alle belangrijke punten die hiervoor nodig zijn bij elkaar te brengen in een geweldig design. Op deze manier zal uw website nu en ook in de toekomst goed in de resultaten van de zoekmachines worden weer gegeven.

Zoekmachine / Gebruikers vriendelijke websites

Als wij voor u een website ontwerpen dan zullen we u helpen te begrijpen welke woorden en teksten er benadrukt dienen te worden. Tevens zullen wij aangeven wat de beste titels, headlines en zoekwoorden zijn voor uw bedrijf. Dit en nog een aantal andere zaken draagt er toe bij dat  u meer klanten krijgt en dus meer omzet zult genereren. Ook al heeft u reeds een website dan kunnen wij u van dienst zijn om deze zoekmachine vriendelijk te maken. Dit alles in acht nemend moet de website natuurlijk ook gebruikers vriendelijk zijn.

Zoekwoorden en onderzoeksraporten

SEO Search Engine Optimization - Zoekmachine Optimalisatie

Het kiezen van de juiste zoekwoorden waarmee u gevonden wilt worden in de zoekmachines is vaak de sleutel tot succes. Als zaken niet juist zijn afgestemd op elkaar dan zult u veel klanten mislopen. Wij zullen u helpen met het kiezen van de juiste zoekwoorden voor de beste resultaten. Tevens bestaat ook de mogelijkheid dat we een rapport van uw website maken om te zien hoe u er momenteel voorstaat in de zoekmachines met uw huidige zoekwoorden. We zullen dit analyseren en u advies geven wat alles inhoud..