Wat kunt u verwachten als wij met uw opdracht aan de slag gaan

Hoe gaan wij te werk

Op het moment dat wij een aanvraag binnenkrijgen zullen wij u gratis een offerte verstrekken. Hierbij rekening houdend met de aangegeven wensen. Na uw opdracht kunt u eventueel bij ons langskomen om de details te bespreken. Desgewenst kunnen wij ook u bezoeken of als u het liever via telefonsich of electronisch verkeer wilt regelen is dit uiteraard ook mogelijk.

Ontwerpen van een nieuwe website

  • ontwerpen van een nieuwe website.
  • re-design van uw bestaande website.
  • uw website zoekmachine vriendelijk maken.
  • het opzetten en beheren van reclame campagnes.
  • het hosten van uw website.

Vanaf de start ontwerpen wij uw website, rekening houdend met uw wensen en behoeften. Tot aan moment dat uw website gelanceerd wordt, houden wij u op de hoogte van de vorderingen en bieden wij u de ruimte en gelegenheid om op elk gewenst moment wijzigingen door te voeren. Wij ontwikkelen voor u een website die volledig aan uw verwachtingen voldoet, rekening houdend met functionaliteit, uitstraling en vormgeving. Dit resulteert in een unieke website voor uw specifieke doelgroep.

Re-design van uw bestaande website

Heeft u een website maar voldoet deze niet meer aan uw verwachtingen of is het sterk gedateerd? Artenet kan uw website vernieuwen of aanpassen naar uw huidige wensen en zo vormgeven dat deze weer volledig aan uw verwachtingen en die van uw klanten voldoet. Een andere kleur, modernere uitstraling, nieuwe foto’s of een video ondersteuning, alles is mogelijk. Er zal een op maat gemaakt design worden ontworpen voor uw website. Tussentijds wordt u op de hoogte gehouden om u in de gelegenheid te stellen eventueel wijzigingen door te geven. Uiteraard kan ook uw huidige website of ontwerp omgezet worden naar een site van Joomla ( CMS ). De kosten van het ontwerpen van een site zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal uur om dit te verwezenlijken. Natuurlijk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die persoonlijk wordt besproken.

Uw website optimaliseren voor de zoekmachines

 

Het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines is het allerbelangrijkste onderdeel in het proces. Als uw website niet verschijnt in de zoekresultaten of uw site wordt wel gevonden maar op een dusdanig lage ranking dat het bijna onmogelijk is om bezoekers te trekken, dan loopt u veel potentiële klanten mis. Wij zijn gespecialiseerd om uw website zodanig aan te passen dat de zoekresultaten snel zullen verbeteren waardoor u meer bezoekers krijgt wat uiteindelijk gaat resulteren in een hogere omzet.

Opzetten en beheren van reclame campagnes

Het zogenaamde addwords zijn de reclameblokken die u ziet aan de rechterkant in de zoekmachines. Als u zoekt naar een bepaalt onderwerp dan verschijnt daar automatisch relevante informatie voor uw zoekopdracht. Om daar te adverteren kost uiteraard geld. Wij van Artenet zorgen ervoor dat uw reclame campagne een zo hoog mogelijke relevantie krijgt. Hierdoor krijgt u een hoge CTR (click through rate) oftewel doorklik ratio. 

Het hosten van uw website

Nadat u de website heeft goedgekeurd is het tijd om deze online te zetten. U kunt natuurlijk zelf een domeinnaam registreren en zelf uw website hosten of u kunt dat door ons laten verzorgen. Als klant van Artenet met een webpakket krijgt u bij ons het eerste jaar de hosting van uw domein gratis. U krijgt dan toegang tot uw eigen beheer pagina. U kunt er uiteraard ook voor kiezen dat wij dit voor u beheren.